Training trip/Træningstur

Had a little training trip on bikes today, through the forest. Went down this little track, and had to carry the bike over at fallen trees (picture) and small water streams. Tiuri threw his bike away in frustration. But on the return trip, he decided to go any extra 5 km. on purpose, a total of 12 km, nice!

Havde en træningstur på cykler gennem skoven i dag. Kørt ned af en lille ukendt sti, og blev mødt af væltede træer og små vandløb, hvor vi måtte bære cykler over. I frustration smed Tiuri cyklen fra sig, og gad ikke mere til sidst. Men på turen tilbage, kørte vi en omvej på 5 km. fordi han gerne ville. En tur på 12 km, godt klaret!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s