Planning!

Hi, just wanted to give you an update on our planning so far. Lots of things are being looked through and many mails are being sent. Right now we have contact with Lucian Lonescu a Romanian guy who has been giving us advice on traveling from Croatia/Albania to Istanbul. He travelled from the black sea to Venice last year, so part of the same route as we are planning. Check out his exciting kayak plans for the summer.

We have also been in contact with the Danish Maritime Authority for advice. We are currently taking a VHF course, through the VHF school in Denmark, it is compulsory to have a ‘Short Range Certificate’ to operate a VHF Radio. Last but not least we are still looking for sponsors and trying to close deals with the ones we are in contact with.

There are still lots to do, and only 2 months to take off. We leave Copenhagen on the third of May, have a nice weekend!!


Hej, lige en opdatering omkring vores planlægning indtil nu. Mange ting bliver undersøgt i øjeblikket, og mail bliver send til nær og fjern. Vi har lige nu kontakt med Lucian Lonescu fra Rumænien, som har hjulpet os med råd og vejledning om vores tur fra Kroatien/Albanien til Istanbul. Han padlede i kajak fra Sortehavet til Venedig sidste sommer, så dele af vores planlagte rute. Klik her for at se hans spændende planer til sommer.

Vi har også været i kontakt med Scandlines og Søfartsstyrelsen omkring krydsningen fra Rødby til Puttgarden, som er et meget trafikeret område. Ud over det tager vi et VHF kursus gennem VHF Skolen her i Danmark. Et ’Short Range Certificate’ er noget man skal have for at erhverve sig en VHF radio.

Og vi kigger stadig efter sponsorer og prøver at lave aftaler med dem som vi har kontakt til.

Der er meget endnu som skal klares ind afgang, som er sat til den 3. maj fra København. Sæt et kryds i kalenderen hvis du har mulighed for at sende os af sted, det ville vi sætte stor pris på.  God weekend!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s