Hobie Mirage Tandem Island

It’s official, we have just ordered two brand new Hobie Mirage Tandem Island kayaks for our trip. It’s Hobies top of the notch Kayak with great sailing possibilities. We are very excited and will tell you more when we get them.                     ———————————————————-

Så er det officielt, vi har lige bestilt to Hobie Mirage Tandem Island kajakker til turen. Det er en super, top kvalitets kajak fra Hobie, med gode sejl egenskaber. Vi er meget spændte og når de er i hus, skal I nok høre mere om dem.

One thought on “Hobie Mirage Tandem Island

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s