Vores andet hjem / Our second home

Life is good follow us

Vi har haft et par dage sammen med Antje og Chris her i Cuxhaven. Vi har boet i deres hus, lånt deres cykler og været ved strand, chris har kørt os rundt i byen, taget os med ned til Jans skibsværft, set havnen, fået fantastisk mad og vi har bare haft et par super dejlige dag i rigtig godt selvskab. Mange mange tak til Antje og Chris for super god oplevelse.


We have had a couple of great days together with Antje and Chris in Cuxhaven. We have been staying in there house, borrowed their bikes and went to the beach, had a trip around Cuxhaven with Chris, saw Jan’s shipyard, the harbor, great food, just a really good time!! Thanks a lot Antje and Chris for having us!!

Hygge i baghaven, i baggrunden ser man deres sommerhus som ligger i baghaven til deres rigtige hus./ Cosy times in the backyard. Behind us you can see there summerhouse, with lays in the backyard of there house :-) Hygge i baghaven, i baggrunden ser man deres sommerhus som ligger i baghaven til deres rigtige hus./ Cosy times in the…

View original post 299 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s