Ændret planer / Chance of plans , Garmin GPSmap 64st.

Life is good follow us

I Cuxhaven ændrede vi vores planer på baggrund af Chris. Han fortalte at turen rundt omkring de nordtyske vadehavsøer var et besøg vær, så der drager vi ud i dag.

Med os har vi to Garmin GPSmap 64st, vandtætte GPS’er. Som vi flittigt har brugt indtil nu, hvor vi hele tiden kan se vores fart, position, kort osv. Ud over det bliver de også brugt til at aktivere vores Garmin VIRB Elite Aktionkameraer, som bare virker perfekt. Vi må også lige fortælle at servicen er i orden, har lige modtaget en pakker her i Tyskland med et nyt VIRB Aktionkamera, da vi havde lidt problemer med at opdatere det ene af det to som vi har med på turen.

Gps’en hænger fast på redningsvesten, hvor vi hele tiden har den ved hånden / We have the GPS’s hanging on our lifejackets so they are easy to use. Gps’en hænger fast på redningsvesten, hvor vi hele tiden har den ved hånden / We have the GPS’s hanging on our lifejackets so they are easy to use.

Planlægning med GPS…

View original post 375 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s