Verdens travleste kanal / The worlds busiest canal

Life is good follow us

Her er nogle billeder fra de sidst dage på Kielkanal og nogle spændene timer på floden Elbe / Some picture from the last days on the Kiel Canal and exciting hours on the river Elbe.

Lang dag slut, næsten 28 km uden sejl, så er godt med en stor Weisbeer / Long day almost 28 km without sail, then it is good with a big Weisbeer. Lang dag slut, næsten 28 km uden sejl, så er godt med en stor Weisbeer / Long day almost 28 km without sail, then it is good with a big Weisbeer.

Vi så lodserne skifte halvvejs på kanalen / we saw the loads man chance halfway through the canal. Vi så lodserne skifte halvvejs på Kanalen / We saw the pilot/loadsman change halfway through the Canal.

En lille pause fra den store Kanal / A little break from the big Canal. En lille pause fra den store Kanal / A little break from the big Canal.

Første gang vi har haft hjulene under kajakkerne på turen / This was the first time we had our wheels under the kayaks. Første gang vi har haft hjulene under kajakkerne på turen / This was the first time we had our wheels under the kayaks.

Fra camping pladsen prøvede vi at stoppe den ind til Burg, uden held / From the the Campground we tried to hitchhike to Burg, but without any luck! Fra camping pladsen prøvede vi at stoppe den ind til Burg, uden held / From the campground we tried to hitchhike to Burg but without any luck!

I Burg så vi et skov muserum, endnu en alternativ skole dag / In Burg we saw a Forest Muserum, another alternative school day. I Burg så…

View original post 299 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s