Speciel days

Life is good follow us

We have had some very special days, we met the first Danish boat in months. Bente and Kurt, great people and a lovely boat. Erik and Jean-Paul came with breakfast and brought the whole Boulangeri with them. And on the kayak today, Jean–Paul came with us. Yesterday night we slept in the house of Aline’s family, had great food, wine and a cosy evening.


Vi har haft nogle helt specielle dage. Vi har mødt vores første danske båd i måneds vis Bente og Kurt, dejlige mennesker og en fantastisk båd. Erik og Jean-Paul som kom med morgenmad og havde taget hele bageriet med. Og vi havde Jean-Paul med på kajakkerne en hele dagen i dag. I går sov vi hos Aline’s familie i deres hus. Fik dejlig mad og vin og havde en super hyggelig aften.

DSC_6724 The beautiful boat of Bente and Kurt / Bente og Kurts utrolige flotte båd.

View original post 153 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s