1500 km!!

Life is good follow us

Det er ikke uden blod sved og tårer at man padler 1500 km. med to små børn, og vi er rimelig stolte over at havde nået så langt… / It is not without blood, sweat and tears that you paddle 1500 km with two small kids, but we have made it that fare and are pretty damn proud…

Så den lille mand tisse / Saw the little man pee :-) Så den lille mand tisse / Saw the little man pee 🙂

DSC_2407

DSC_2510 Højt humør… /Keeping the spirt high…

DSC_2541 …taget i betragtning af at vi har haft nogle lange dage og mange knap så gode overnatnings steder her i Belgien/…taking in to account that we have had some really long days and many not so great places to stay the night here in Belgium.

DSC_2623

Vi er nået op i  ca. 130 m. over havets overflade og gennem 33 sluser / We have reach 130 m. above sea-level and went through 33 lock gates. Vi er nået op i ca. 130 m. over havets overflade og gennem 33 sluser / We have reach 130 m. above sea-level and went through 33 lock gates.

View original post 28 more words

3 thoughts on “1500 km!!

  1. Hallo dierbare vrienden,
    Diep respect voor jullie onderneming,maar denk om jezelf en de lieve kindjes.
    We volgen jullie, het krantenartikel heb je volgens mij al ontvangen van Lekkerkerk.
    Lieve groeten en veel succes, Tini en Wim de Waardt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s