Lekkerkerk inderdaad lekker!

Life is good follow us

DSC_1939 Een heerlijk ijsje gekregen via een speedboot aangeleverd / Vi var heldig at få en is, fra en børnefødselsdag som var ude og lege i en speedbåd / Lucky to get an ice cream from a speedboat, that was taking kids for a ride

DSC_1957DSC_1944 Wim and Tini’s little paradise!! en lieve buren die met cake en fruitsalade langskwamen en we hebben zelfs de krant gehaald! /and don’t forget the neighbors who came with cake and fruit salad, we even made the newspaper!

DSC_1979 We vroegen of  ze wisten waar we in de buurt een tentje konden opzetten en voor we het wisten zaten we aan de soep met ijs toe! /  Vi blev inviteret til at spise med til aftensmad og fik is bagefter, lækkert / We where invitet for evening dinner and had ice-cream afterwards, lekker!

DSC_1989 We mochten hun sleep boot bezichtigen, Liva’s reactie zegt genoeg: mam kom beneden kijken…

View original post 84 more words

2 thoughts on “Lekkerkerk inderdaad lekker!

  1. Hoi Suzi en Lars,
    Jullie gaan als de brandweer. Leuke foto’s hoor. Zo juist artikel over jullie reis gelezen in NHD.
    Goeie reis verder,
    An en Piet

  2. Het was bijzonder om jullie te ontmoeten. Het is een heel avontuurlijke reis. Jullie haalden de voorpagina van de krant. Ik wens jullie nog een goede en gezonde reis verder met mooie ontmoetingen. Anneke Meinema correspondente Nederlek Nieuws.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s