Overnatnings steder / Finding places to stay.

Life is good follow us

Det har stort set aldrig været et problem at finde et sted at overnatte, dog med nogle enkelte undtagelse, men tingene løser sig altid. 🙂 Den sidst uges tid har vi prøvet lidt at hvert.


We almost never have problems finding a place to stay, occasionally it happens, but things always work out. 🙂 This last week we have had a little of everything.

Overnatning hos Suzi veninde Paulin, hvor vi var heldige at finde en plads til kajakkerne ved roklubben ’De Amstelgeuzen in Ouderkerk’, hvor Tjeerd van Dijk var rigtig hjælpsom, tak for det.  /  Staying by Suzis friend Paulin, we where lucky to find a place for the kayaks, at The rowing club De Amstelgeuzen in Ouderkerk. Here we met Tjeerd van Dijk who helped us, thanks for the help!! Overnatning hos Suzi veninde Paulin, hvor vi var heldige at finde en plads til kajakkerne ved roklubben ’De Amstelgeuzen in Ouderkerk’, hvor Tjeerd van Dijk var rigtig hjælpsom, tak for det. / Staying by Suzis friend Paulin, we where lucky to find a place for the kayaks, at The rowing club De Amstelgeuzen in Ouderkerk. Here we met Tjeerd van Dijk who helped us, thanks for the help!!

Skiftede børnene ud for en kort tid / Changed our kids for a short while Skiftede børnene ud for en kort tid / Changed our kids for a short while

DSC_1561DSC_1563

Vi havde Sandy og hendes søn med en hel dag som var alle tiders, men vi fandt aldrig et sted at overnatte. Til sidst spurte Sandy om vi kunne have kajakkerne liggende en nat hos en gartner også kunne vi overnatte hos dem. Super hvordan tingene falder på plads, selv om man ikke har en plan. / Having Sandy and her son Toine, with us the hole day was great fun, finding at place to stay not so. In the end Sandy fund a place to leave the kayaks and we had a night a there place. Great how things can work out, not having a plan at all!! Vi havde Sandy…

View original post 335 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s