Holland

Life is good follow us

Vi har nået vores første store delmål, Suzi’s forældre hus i Hem, over 1100 km og 2 dage før planlagt, ikke dårligt! Drømme der startede hele dette eventyr, var at padle i kajak fra Lolland også her til Holland!

Som flere ved så har vi den sidste uge tid rejst alene uden børnene, som har været på ferie hos Oma og Opa. Gensyns med børnene var dejlig, de har aldrig være væk i mere end en dag. Dog var de ikke helt klar til at fortsætte, de havde haft det rigtig godt og ville gerne blive til Jul 🙂

We have reach our first big goal, Suzis parents house in Hem, over 1100 km and 2 days before plan, not bad!! It was the dream that started this hole expedition, to paddle from Lolland (Denmark) to Holland.

As you might know we have been traveling alone the last week, kids…

View original post 254 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s