Vi klarede set! / We made it!

Life is good follow us

DSC_0248

Vi kom ned til kanalerne, og kom igennem slusen til Kielerkanalen. Den sidste uge har folk fortalt os at uden motor så kommer vi ikke i gennem Kielerkanalen, men vi gjorde det, fedt! J Omvejen ville have taget over 2 uger ekstra…Nu har vi kun lidt over 2000 km kanaler og vi ser frem til turen. Men det skræmmer os også lidt at vi nu ikke kan få den helt store hjælp af vinden.

Nu har vi fisket lige siden København men vi skulle til Tyskland før vi fangede en fisk og den sprang selv op i kajakken. YES selv op i kajakken til Liva og Suzi :-) / We have been fishing sins Copenhagen, but the first fish we got was in Germany, and it jump in to the kayak by it self, YES by it self into Liva and Suzi kayak. :-) Nu har vi fisket lige siden København men vi skulle til Tyskland før vi fangede en fisk og den sprang selv op i kajakken. YES selv op i kajakken til Liva og Suzi 🙂 / We have been fishing sins Copenhagen, but the first fish we got was in Germany, and it jump in to the kayak by it self, YES by it self into Liva and Suzi kayak. 🙂


Hvad laver man så, når man har en Landdag som vi kalder det. Man spring selvfølgelig i vandet, her sammen med Oma og Opa / So what do you do when you have a Landday as we call it, you jump in to the water off cause. Here together with Oma and Opa! Hvad laver man så, når man…

View original post 187 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s