Denmark the movie

Denmark the movie, press here

It’s time to say goodbye, after 22 days, 18 on the water and 434 km we have reached the boarder to Germany. Today we are crossing over to North Germany.

It has been a super trip till now. We have seen parts of Denmark that we have never visit before and it has been a great experience to see Denmark from the water. And that Danes are some of the least kind people in Europe is not true. Everywhere we have been met with kindness and people have been very helpful. Thanks a lot guys!!

On the water we have had one day were we had to turn around. Had longer crossings then expected, 32 km over Køge bay and many others around 10-20 km. We have had no troubles at all, but one-day bad weather was coming in and we got a little bit nervous.

We had days with 10 sm. Headwind, 10 degrees and rain. And days where it has been wind still, 20 degrees and sun.

We have been tested physically and mentally we have become stronger and found a good rhythm as a family. We are looking forward to the next part of this adventure!!!

Life is good follow us

Denmark the movie, Click here

Det er tid til at sige farvel, efter 22 dage, 18 dage på vandet og 434 km. Er vi nået til grænsen til Tyskland. I dag stikker vi fra Als til nord Tyskland.

Det har været en super tur indtil nu, vi har set dele af Danmark som vi aldrig har set før, det har været fantastisk at se Danmark fra vandsiden. Og at dansker skulle være nogle af de mindst venlige mennesker i Europa, er blevet gjord til skamme. Over alt er vi blev mødt med store venlighed og hjælpsomhed, TAK for det!!

På vandet har vi haft en enkel dag hvor vi måtte vende om på grund af vejret. Nogle længere kryds ind forventet, 32 km over Køge bugt og flere kryds på omkring 10-20 km. Som alle er gået fint, dog havde vi lidt rumlen og optræk til uvejr på det ene…

View original post 257 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s