De første dage- The first days

Life is good follow us

Vi har haft nogle fantastiske første dage, sammen med venner, familie og på vandet. Det først der skete efter vi forlod Halvandet, var en båd der sejlede ud for at ønske os god rejse., dejligt. Også fedt at Gustav og Lars fra Kajakkæden fulgte os på vej. Ved Kastrup lufthavn sejlede vi alene videre og kæmpe os frem til Dragør. Her blev vi modtaget af familien og Henrik fra Dragør Roklub. Som gav os lov til at overnatte og bruge deres lokaler, helt helt fantastisk første dag. Dog gik låsen I baglås og vi var låst inde I et par timer. ☺

Næste dag sejlede vi videre rundt syd om Amager men blev mødt af vestenvind lige I snuden, og vi ende på Amagers syd side på en hyggelig naturlejr plads ved Hejresø. Hvor vi havde bål og hygge med fætter, kusine, mormor og farfar.

Tirsdag startede med, at DR…

View original post 480 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s