Surfing!!

Dansk længere ned…

We had a great training in the North Sea a few weeks ago. People called us crazy and well after our first attempt to get in we felt so too. Suzi ended under the kayak and Lars lost his paddle. But the second attempt we timed perfectly and even met a seal on our way. After 300 meters we were out of the surf and paddling around in one to two meter waves.

Coming back in we waited for a set of two big waves and gave it all on the back side of the second wave. The next wave picked us up and we surfed the last 100 meters in, as you can see in the little film Lars’ brother made. Awesome!!          Check out the film


Min bror filmede os på vej ind på stranden, efter lidt problemer med at komme ud I det noget kaotiske Vesterhav.

Efter to forsøg lykkedes det, 100 meter ude så vi en sæl helt tæt på, mens vi navigerede os vej gennem den voldsomme brænding. 300 meter ud var vi i sikkerhed, og kunne padle lidt rundt i de 1-2 meter høje bølger. Når vi var i bølge dal kunne vi ikke se land, Jep!!

På vejen ind ventede vi på sættet med de to store bølger og padlede alt hvad vi kunne på bagsiden af den sidste. Den næste bølge løftede os op og vi surfede de sidste 100 meter i land, Super fedt!!     Se filmen

One thought on “Surfing!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s