Not everything goes as planned!

I sidste uge var vi på #ski i Østrig, DCIM100GOPROsammen med det meste af Lars familie. Nogle dejlige dage i #Westendorf og med rimelig sne. Vi havde dog et par uheldige episoder. På tredje dagen drejede Liva rundt på knæet, jeg (Lars) måtte have hende op på skulderne og køre denne lange vej ned af pisten. Dagen efter vågner Tiuri med feber og de næste 2 dagen stod ingen af dem på ski. Suzi og jeg stod så på skift sammen med de andre. Sidste dagen blev dog sluttet af med maner, i solskin og med alle tilbage på pisten. Fantastisk at være tilbage i bjergene og Østrig. Westendorf var det sted jeg arbejde som skiinstruktør tilbage i 1998 til 2000. Jeg var også lige forbi og hilse på min gamle chef, Andreas Aschaber, tjek lige hans musikvideo 

___________________________________________                                                                       Last week we were #skiing in Austria, together with Lars family. In #Westendorf nice place and ok snow. But we didn’t have the best of luck. On the third day, Liva twisted her knee, and I (Lars) had to ski with her on my neck all the way down. The next day Tiuri woke up with a fever, and neither of them skied the next two days. Suzi and I were skiing in shifts with the others. The last day was awesome, all on the piste again, sunshine, and a great way to finish of the week. It was great to be back in the mountains and Austria. Westendorf was the place where I worked as a ski instructor back in 1998 to 2000. I also said hello to my old boss, Andreas Aschaber have a look at his musicvideo. 

One thought on “Not everything goes as planned!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s