Now in English!

Folk fra udlandet har vis store interesse for vores hjemmeside, derfor har vi oprette siden på engelsk. Del venligst med Jeres venner hvis I kender nogle som ikke lige er flydende på Dansk. Direkte link til den engelsk er http://www.lifeisgoodfollowus.com og linket til den danske er www.livetergodtfolgos.dk. Der er også link på begge side i toppen, til det anden sprog.

Lots of people from abroad have showed interest in our website, therefore we made an English site too. Please share with you friends. Direct link to the English site is www.lifeisgoodfollowus.com and for Danish go to www.livetergodtfolgos.dk. There is a link on top of both sites, to change language.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s