Først officielle foredrag i Køge den 8 Dec.

Vi glæder os meget til den 8 december, hvor den først officelle foredrag løber af stablen. Dette vil være det først af mange foredrag, om dette fantastisk familie eventyr. De vil blive posted på Facebook/lifeisgoodfollowus, så snart de er offentlig gjordt.

Køb billet her: Teaterbygningen Køge tirsdag den 8 dec. kl. 19.00

We are looking forward to the 8th of december, when the first official illustrated talk will be. This will be the first of many talks around Denmark and Europe. In January we are going to Düsseldorf and hopefully there we be a chance to do some illustrated talks there.

Teaterbygningen i køge

One thought on “Først officielle foredrag i Køge den 8 Dec.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s