In a BMW i3 electric car, Vienna to Copenhagen!

We are so excited!!! BMW Denmark is going to be a part of our #adventure. On our return trip to Copenhagen we are going to drive a BMW i3 electric car!! And we will be holding free illustrated talks along the way home to support Nuru International. If you want us to come by your town to make a presentation, have a place to charge the car or maybe a place to stay, we would LOVE to hear from you. The route is roughly Vienna-Pragh-Berlin-Copenhagen. Starting in Vienna around the 28th of October and have to be in Copenhagen before the 20th of November.

 

Vi er helt oppe og køre!!! BMW Danmark bliver en del af vores #eventyr. Turen hjem fra Istanbul til København bliver i en BMW i3 elbil!! Og undervejs vil vi holde gratis foredrag om turen, til fordel for Nuru International. Så hvis du gerne vil have os forbi din by for at holde et foredrag, har et sted vi kan lade bilen eller et sted vi kan sove, høre vi MEGET gerne fra dig!! Turens rute er nogenlunde sådan: Wien-Prag-Berlin-København. Starter i Wien omkring den 28 oktober og skal være i København inden den 20 november.

Return trip with BMW

 

One thought on “In a BMW i3 electric car, Vienna to Copenhagen!

  1. Reblogged this on Livet er GODT følg os and commented:

    Vi er helt oppe og køre!!! BMW Danmark bliver en del af vores #eventyr. Turen hjem fra Istanbul til København bliver i en BMW i3 elbil!! Og undervejs vil vi holde gratis foredrag om turen, til fordel for Nuru International. Så hvis du gerne vil have os forbi din by for at holde et foredrag, har et sted vi kan lade bilen eller et sted vi kan sove, høre vi MEGET gerne fra dig!! Turens rute er nogenlunde sådan: Istanbul-Sofia-Belgrade-Budapest-Wien-Prag-Berlin-København. Starter i Istanbul omkring den 20 oktober og skal være i København inden den 20 november.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s