Lega Navale

We are staying her in Genova a couple of days, because of the weather and we were invited to their Chrismas Regatta. Were I made a little presentation about our trip. We got to sit at the Presidents table for lunch and got the clubs logo, plus flags, T-shirts, stickers and Chrismas cake. 🙂 We have our own room, in the clubhouse and have received a royal treatment! Long live the Italian sailing club (Lega Navale). Also got the same treatment af few days ago in Savona.


Vi er blevet her i Genova et par dag, pga. dårligt vejr og fordi vi blev inviteret med til Jule regatta afslutning i klubben hvor jeg lavede en lille præsentation af vores tur. Fik lov at sidder med ved præsidentens bord til frokost og fik overrakt klubbens logo, flag, T-shirts, klistermærker og jule kager. 🙂 Vi har vores eget værelse her i klubben og har fået konge behandling!! Længe leve den Italienske sejleklub (Lega Navale) Fik samme fine behandling i Savona for et par dage siden. 🙂

DSCN0261
Yesterday, we saw Europes biggest Aquarium here in Genova, liked the dolphins at sea more 🙂 / I går så vi Europas største Akvarium her i Genova!! Men syntes bedre om at se delfinerne på havet.:-)
IMG_3757
Very nice president of the Lega Navale Genova / Meget flink Præsident her i Lega Navale Genova.
IMG_2313
Goodbye in Savona Lega Navale!! / Farvel til Savona Lega Navale

 

 

 

 

2 thoughts on “Lega Navale

  1. Dears,we are so much happy for you to be receive Like That .viva italia .helene and Philippe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s