Willemstad, Holland

Life is good follow us

We hebben jullie al een tijd geleden willen vertellen over Willemstad in Nederland, waar we toevallig Chris, Jip and there kids ontmoeten. / Jeg har ville fortælle jeg om denne oplevelse et stykke tid, tilbage i Holland besøgte vi den hyggelige by Willemstad og tilfældigvis kom vi i snak med Chris, Jip og deres børn / We wanted to tell you about Willemstad in Holland for a while now and the meeting with Chris, Jip, there kids and friends.

DSC_2082

 Var på muserums besøg  / went to see a muserum
Op bezoek bij het Mauritshuis – museum / Var på muserums besøg / Went to see a museum

Der var søspejder fra Belgien begge dag i vores camp / Boyscjouts from Belgium was in our camp both days. De belgische zee scouting overnachten naast ons / Der var søspejder fra Belgien begge dag i vores camp / Sea scouts from Belgium were in our camp both days.

DSC_2143 Super service i Willemstad havn! Great service in Willemstad harbour!

Først fortale Tiuri Chris om vores Hobie kajakker i havnet, så mødte de dem senere på legepladsen og blev inviteret til aftensmad. Super hyggelig aften, sammen med dem og deres venner fra Aruba. / First Tiuri told Chris about the Hobie kayaks in the harbour, later they meet them on the playground and where invited to have dinner. Cozy night together with his family and friends from Aruba Allereerst vertelde Tiuri, Chris over onze Hobie kaiaks in de haven, later ontmoeten we…

View original post 95 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s