Live Tracking

When we are on the water, you can follow our progress every 10 minutes and see our position, or the last seven days kayaking. Click hereIf you are in the neighborhood, come by and see us. That would be nice!! 🙂

Følg os Live, når vi den 3 maj starter fra København. Hverdag når vi er på vandet vil vores position opdateres hvert 10 minut, og man kan se vores rute de sidste syv dage. Er man i nærheden så læg vejen forbi, det kunne være hyggeligt. 🙂 Klik her

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s