Pressemeddelse: LIVET ER GODT FØLG OS udgivelse af bog.

PRESSEMEDDELELSE

Verdens længste familieekspedition i kajak

Nu udkommer bogen: LIVET ER GODT FØLG OS – En families kajak-odysse’ fra København til Istanbul.

Lars Simonsen og Suzi Oud tog deres børn (Tiuri på 7 år og Liva på 5 år) ud af skolen og stak til søs. Foran sig havde familien over 7.000 km fra København til Istanbul. I kajak

Igennem halvandet år padlede familien mellem sæler i Danmark, ad 2.000 kilometer kanaler og floder gennem Europa, på kæmpe bølger i Middelhavet – og krydsede fra Italien til Grækenland uden at have land i sigte.

For familien var en af de helt store oplevelser et nervepirrende møde med en grindehval i Syditalien. Børnene kunne ikke tro deres egne øjne, det var en magisk oplevelse.

Undervejs overnattede familien i telt på stranden, og blev også mange gange inviteret ind i private hjem hos fremmede familier, der var nysgerrige på at høre mere om kajakekspeditionen og livet på vandet.

Det var til tider også en hård og dramatisk tur. Som da familiens ene kajak var ved at synke 20 kilometer fra land i to meter høje bølger.

Bogen er en fortælling om at turde tage springet og udleve de store drømme. At sælge sit indbo, selv stå for at undervise sine børn, men at gøre det med naturen som klasseværelse.

Halvandet år efter, Lars og Suzi og børnene vinkede farvel til familie og venner på en kaj i København, nåede de Istanbul. Nu er bogen om alle deres oplevelser og erfaringer på gaden.

 

 

KONTAKT

Life is GOOD follow us!
Familien blogger på www.lifeisgoodfollowus.comog Facebook/Life is GOOD follow us

For aftale om interview kontakt venligst Lars Simonsen på mobil 41436145 eller på mail: lsski@hotmail.com.Bogen udkommer den 3. maj 2018.